Rabu, 16 Januari 2013

Peserta Bertuah Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 9:42 PG
Reactions: 
Salam semua......

Wargghhh.... rasa tak sabar sangat nak umumkan peserta bertuah untuk Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli. Huhuhu.... Tepat jam 12.00 malam pada 16 Januari 2013 aku dah prepare entri.... hahahah.... berkobar-kobar la katakan sebab pertama kali anjurkan segmen ni... tapi pemutusnya.... pagi ni jugak baru dapat update.... ngantuk punya pasal la nih... hahahahah

Oklah.... kita teruskan niat asal aku la ye....

So.....  3 peserta yang bertuah dari 37 peserta untuk Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli itu ialah.............

Pemenang # 1
Pemilik  blog:
http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

Pemenang # 2 
Pemilik  blog:
http://chentaabby.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

Pemenang # 3
Pemilik  blog:
www.tintaasyraf.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

So.... CONGRATSSS GUYSSSS.....!!!! 

Kepada 3 pemenang bertuah ni.... Jangan lupa bagi maklumat seperti Nama Penuh, Alamat Rumah/Pejabat & No. Tel untuk pengeposan  hadiah.  Insyaallah.... dalam minggu ni Emmy akan poskan hadiah-hadiah korang yer....

Kepada yang tidak berjaya.... terima kasih kerana menyokong segmen Emmy ni.... Jasa korang sangat-sangat dihargai.  Dengan adanya pandangan  korang semua tu lah nanti Emmy akan perbaiki kelemahan di blog Emmy ni nanti.  Nampaknya Emmy kena minta bantuan seorang rakan untuk kemaskini blog ni... sebenarnya Emmy bukannya reti sangat pon nak repair-repair blog ni... hahahah.... siap kena minta tolong orang lagi... hahahah....  Dan insyaallah di masa akan datang dan terdekat ni juga Emmy akan adakan segmen yang kedua or GA yang bersesuaian untuk blog readears Emmymazli.  Kalini Emmy akan perbanyakkan lagi hadiahnya supaya lebih ramai  yang boleh dapat GA ni... okey!!! Insyaallah.... doakan yang terbaik buat Emmy.... Thanks a lot semua yer!!!

11 comments:

Mimie Najib on 16 Januari 2013 11:33 PG berkata...

tahniah kepada yang bertuah..sangat2 bertuah..hehe

firah zafirah on 16 Januari 2013 12:24 PTG berkata...

owhhh... tahniah pd yang brtuah....

yg pasti.. firah tak bertuah.... huhu ^o^

Nieyxzha Hassan on 16 Januari 2013 1:44 PTG berkata...

Congrats pada yg menang !♥

najiah shaharain on 16 Januari 2013 2:33 PTG berkata...

tahniah kepada yang bertuah...:)

Rienna MishCandy! on 16 Januari 2013 5:12 PTG berkata...

Wah... saya menang!! trima kasih... :D :D bangga nyaa!! HEEE~

hurmmm nak hnta maklumat kt mne??

EMMYMAZLI on 17 Januari 2013 9:55 PG berkata...

congratss riena... email kat saya terus la senang maklumat tu yer..... emmymazli@gmail.com.... tq

Rienna MishCandy! on 17 Januari 2013 3:14 PTG berkata...

Sudah :)

EMMYMAZLI on 18 Januari 2013 9:50 PTG berkata...

Ok... Dah pos td tengahari... Tunggu yer ^_^

EMMYMAZLI on 18 Januari 2013 9:52 PTG berkata...

Ok... Dah pos td tengahari... Tunggu yer ^_^

Tinta Asyraf on 20 Januari 2013 7:00 PG berkata...

Wa..tak sangka blog sy jadi blog bertuah. Alhamdulillah, sorry lama tak buka blog, minggu ni sibuk sangat2..tak sempatnnk update..tq bnyk2..nnt sy hantrkan maklumat dan alamt sy.

EMMYMAZLI on 30 Januari 2013 4:44 PTG berkata...

Asyraf... Bila nak singgah opis akak ambil hadiah yer? ^_^

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...