Rabu, 30 Januari 2013

Alhamdulillah.... Blog Emmymazli Dalam Bloglist arepnakbebel.com

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:16 PTG
Reactions: 
Salam semua....
Dah petang-petang ni bila Emmy dok blogwalking blog kawan-kawan dan riview balik contest/segmen/GA yang Emmy telah join.... baru terperasan yang Emmy telah tersenarai dalam bloglist arepnakbebel.com.  Sebelum ni Emmy ada join segmen yang dianjurkan oleh Luqman Zakaria (klik sini).  Alhamdulillah... at least bila dah ada dalam bloglist orang yang ramai followernya....boleh meningkatkan trafik blog Emmy ni.... Amin.....

Thanks yer Luqman Zakaria kerana bagi peluang blog Emmymazli ni tersenarai dalam :

Bloglist Melekat 2013 "LADIES"

Nota aku:  Syukur....

1 comments:

Nieyxzha Hassan on 30 Januari 2013 6:16 PTG berkata...

wah!!^^

emmy boleh emel nieza kat nieyxzha@yahoo.com or pm kat fb page untuk pasal edit blog tu yer :)

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...