Selasa, 29 Januari 2013

CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:58 PG
Reactions: 
ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺮﺣﻣﻦﺍﻠﺮﺣﻴﻡ


Salam semua....

Harini menerjah  blog kengkawan dalam diam... so terjumpa la contest ni... just nak cuba-cuba jer walaupun tau blog aku  banyak kekurangannya dan tak  cantik mana pon.... nasib-nasib kan... kalau ada rezeki ada dimana-mana.


Syarat penyertaan
  1. Korang mestilah Blogger.
  2. Malaysian.
  3. Wajib follow blog Atiey KLIK SINI, serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest.
Cara penyertaan
  • Korang hanya perlu paste LINK blog korang di ruang komen kat blog Atiey tu dan letak banner contest kat atas tu pada blog korang & linkkan ke entry contest blog tersebut.
  • Blog korang mestilah cantik, kemas dan menarik.
  • (Blog korang akan dinilai oleh Atiey sendiri. Tiada pilih kasih dalam pemilihan *sumpah jujur*)
Sampai bila contest ni?
  • 30 Januari 2013.
Hadiah
  • Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
  • Saguhati (2x) : Topup RM20

 Ok... Good Luck kat diri aku sendiri dan kengkawan lain yang mencuba ^_^

2 comments:

Farah Waheda Wahid on 29 Januari 2013 11:02 PG berkata...

all the best dear...

EMMYMAZLI on 30 Januari 2013 4:41 PTG berkata...

Tq dear Farah....

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...