Selasa, 31 Mac 2015

It's My Birthday 31.3.2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:47 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
Salam semua....

Haaaa.... tak sangka usia hakak dah cecah 36 tahun.... huwaaaa..... kejap masa berlalu.... insyaallah..... hakak akan cuba memperbaiki diri sendiri.  Moga Allah berikan kesihatan yang baik dan rezeki yang murah pada hakak sekeluarga.... Aminnnn...

Apa pon... harini hakak terlintas la hati nak buka Acik Google... kebetulan pula..... Acik Google letak GOOGLE icon yang melambangkan besday.  Haaaa..... Google pon sambut besday ekk.... waahhhh... sama la kita yer.... Seronoknyeeeee.... (buat sound ala Upin & Ipin)
Anyway.... terima kasih kepada encik hubby, anak-anak, Kak Sitikucayam, Adikku Cilot yang bagi besday present kat hakak.  Ia amat bermakna for my besday this year.  Rasa cam sweet 16th jer... Hehehehe....  Toceh... tocehh.... Love u all.

Okaylah... hakak takde idea nak menceceh lebih-lebih arini... apa pon.... Tq to all yang wish besday kat hakak di Facebook.  Ingatan korang akan ku ingat sampai bila-bila.

Babai!

Isnin, 23 Mac 2015

Kejohanan Taekwondo Jemputan Piala Datuk Bandar Shah Alam 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:00 PG
Reactions: 
0 comments Links to this post
21-22 Mac 2015 - Dewan Bola Tampar Seksyen 16, Shah Alam

Salam semua... lama rasanya tak update pasal tournament taekwondo anak-anak ni.  Almaklumlaa.... anak-anak aku dah tak join tournament besar macam tahun lepas... So... just ready untuk  tournament biasa-biasa.... Apa pon bukan calang-calang perlawanan juga nih...
Apa jer aku nak update.... hmmm... anak-anak aku si Hanum & Hakimi terlibat dengan tournament ni... Tapi... rezeki si kakak jer la yang menang pingat perak... untuk adik... nampaknya takde rezeki lagi.  Dari 5 game... sampai game ketiga jer... sayang betul...

Apa pon... untuk keseluruhan... Kelab Koryo telah menjuarai kejohanan kalini... tahniah to all coaches and players.

Nak story panjang-panjang pon tak guna... biarlah gambar berbicara....


Opening ceremony

Lensa anak-anak Koryo Club

Mak-mak pon nak bergambar jugakan.... heheheh

Majlis penyampaian hadiah
 
Hanum -  pemenang pingat perak kategori Feather, Girls 12-14 tahun
3 anak-anak Koryo dari kategori yang sama

Juara Keseluruhan 
Kejohanan Taekwondo Jemputan Piala Datuk Bandar Shah Alam 2015
Sir Muhin mewakili KTC untuk menerima mock checque dan piala
  

Memori Koryo Taekwondo Club
Koryo Taekwondo Club
Coaches & Players
Koryo Sepang Team
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...