Isnin, 18 Mei 2015

Revive Retro Run

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:56 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
17 May 2015 - The Square @ Publika, KL

Assalamualaikum semua...

Okayyy... today update aktiviti lari-lari lagi.... 

Run kalini more kepada retro ditaja oleh Revive.  Apanyer yang retro ekk... fashion laa kena retro... paling koman pon.. mau kena pakai wig yang ala Alleycat tu... hehehehehe

Macam aku... apa jer nak retro... pakai tudung polkadot pon nampak retro kan... hehehe... pasrah... kuasa aku nak ikut sangat....

Yang penting bagi aku... masuk run ni... and dapat medal bentuk kaset  yang cantik... hah!! Puas hati aku....

Run kalini ditemani oleh anak-anak aku bersama Hajar and family.  Run berfamily jer senang.... more fun.... and alhamdulillah... kami settle 5km run.... siap sempat layan aktiviti pentas lagi... enjoy giler....

Apa pon... biar gambar jer berbicara ya....

My family & Hajar family
Bertiga beranak
Me with Hajar
Masa tengah running
Sempat snap dengan retro runners
At last... complete 5km and get my medal
Kami berjaya... see our medal... heheheh
Runners yang menang haritu dengan gaya retro... no wonder...
Hajar terlibat dengan stage activities
Bye.... our family
With DJ of the day...
Cantikkan medal kami...

Rabu, 13 Mei 2015

Malaysia Breakfast Day Run 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:16 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
10 Mei 2015 - Presint 3, Putrajaya

Salam semua....

Heeee.... update pasal lari lagikkk..... lari dan lari dan lari dan lari lagikkk... heheheh... sile jangan muntah yer.... alhamdulillah diberikan kekuatan untuk hobi baru yang ikut kemampuan sendiri tanpa menyusahkan orang.  
Okey... run kalini adalah tajaan Milo.  So... of course la semua menda ada kaitan dengan hijau and logo Milo.  Run yang aku masuk kalini tak jauh... just 3km yang terdiri daripada aku, Hanum, Kimie, Nurin anak Waheeda dan Maria anak Kak Tipah.  Tidak ketinggalan anak Kak Nani si Nana pon join last minit as non register runner.... just untuk memeriahkan majlis.  
Muai larian kalini.... dapat medal yang agak puas hati... goodie bag.... sarapan macam-macam jenis... pilih jer.... minum milo jangan cakap laa... kitorang minum sampai kembung.... sama juga dengan cereal... makan sampai kembang tekak.... hehehehhe....
Anyway.... thanks Milo meriahkan hari kami dan kenyangkan perut kami........ good job!!

Layan jer la pic kami yer....


Setelah tamat larian.... kami semua berjaya...
Sempat possing baikkkk
Jumpa lagi kawan-kawan kaki runner....

Malaysia Breakfast Day Run 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:39 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
10 Mei 2015 - Presint 3, Putrajaya

Salam semua....

Heeee.... update pasal lari lagikkk..... lari dan lari dan lari dan lari lagikkk... heheheh... sile jangan muntah yer.... alhamdulillah diberikan kekuatan untuk hobi baru yang ikut kemampuan sendiri tanpa menyusahkan orang.  
Okey... run kalini adalah tajaan Milo.  So... of course la semua menda ada kaitan dengan hijau and logo Milo.  Run yang aku masuk kalini tak jauh... just 3km yang terdiri daripada aku, Hanum, Kimie, Nurin anak Waheeda dan Maria anak Kak Tipah.  Tidak ketinggalan anak Kak Nani si Nana pon join last minit as non register runner.... just untuk memeriahkan majlis.  
Muai larian kalini.... dapat medal yang agak puas hati... goodie bag.... sarapan macam-macam jenis... pilih jer.... minum milo jangan cakap laa... kitorang minum sampai kembung.... sama juga dengan cereal... makan sampai kembang tekak.... hehehehhe....
Medal yang kami dapat
Anyway.... thanks Milo meriahkan hari kami dan kenyangkan perut kami........ good job!!

Layan jer la pic kami yer....


Setelah tamat larian.... kami semua berjaya...
Sempat possing baikkkk
Jumpa lagi kawan-kawan kaki runner....
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...