Selasa, 29 Januari 2013

Mini GiveAway: Bangkitkan Pesonamu

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:06 PTG
Reactions: 
ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺮﺣﻣﻦﺍﻠﺮﺣﻴﻡ


Salam semua....

Pagi-pagi Emmy dah join GA yang dianjurkan oleh blogger-blogger ni.... sekarang ni tengah misi mengutip GA-GA yang ditawarkan... kalau ada rezeki untuk aku ﺇﻦﺸﺎﺀﷲ.... 


Emmy dah ikut syarat-syarat yang Fiqa hendak.  Cuma salah satu syarat yang Fiqa hendak tu Emmy akan nyatakan di sini.  Fiqa minta nyatakan hadiah yang paling kita mahukan dan kalau nak tulis sebab musababnya pun lagi si Fiqa suka. Okeyyy... Kak Emmy surelah nak Avon Perfume: Be Fun Body Spritz 100ml tu.  Nak wangi selalu biar hubby kiss pon wangi jer dan rasa sayang selalu biarpun umur makin meningkat.... sayang tu tetap berpanjangan....  hehehhe.....

Okeylah.... for those yang nak cuba GA ni... jomlah sama-sama meriahkan GA blog Fiqa ni.  Just klik kat Banner GA Fiqa tu yer.... Tataaa....

2 comments:

Fiqa Nsz on 31 Januari 2013 9:43 PTG berkata...

thanks join :)

EMMYMAZLI on 1 Februari 2013 12:19 PTG berkata...

Its ok... Moga2 ada rezeki akak....

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...