Isnin, 22 Februari 2010

Majlis Anugerah Wakil AVON

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:30 PTG
Reactions: 
1 comments Links to this post

21 Februari 2010 - Intekma Resort Convention Centre, Shah Alam

Kali aku berpeluang bersama-sama rakan-rakan AVON dari butik Avon Putrajaya untuk hadir program ni.  Actually... majlis ini diadakan oleh AVON Malaysia mengikut zon-zon (actually aku sendiri tak sure zon apa pun.. bantai jer lee) untuk meraikan wakil2 avon yg berjaya menjadi ahli golden circle tak kira apa pangkat skali pun. aku sendiri baru nak bermula dari unit executive (ue)... boleh laaa... setakat nak dpt pin golden cirlcle dr avon dan juga sijil anugerah. thanks to avon... aku harap aku dpt berusaha lebih lagi di masa akan dtg... bukan senang nak buat jualan ribu2... aku tak expect pun dpt...heheheheh

by the way aku buat avon ni skadar utk suka2 sbb komitmen kerja dan juga keluarga tp jika diizinkan tuhan... aku akan cuba yg terbaik.
aku enjoy la jugek pegi majlis ni... yg penting leh melaram ala2 ratu kebaya... ngeeee  ^_^


 
melaram b4 pergi shah alam... masa ni kat depan Avon Putrajaya....

mcm pendatang tanpa izin lak... naik vam cheapsale... hahahah

bergambar dgn one of GC avon jugak

with geng2 avon...

almost sumer GC avon putrajaya... bangga weii... dalam ramai2 aku one of them...

boring tunggu kat dlm kita bergambo kat luar

masa terima anugerah

bergambar depan pool masa sesi hi-tea

b4 balik... dah mcm ratu cantik mak nyahhh!!!

 
ni la yg aku dpt masa anugerah tu

Pin Avon Golden Circle 2010

Sijil Pengiktirafan.... layan jer leee


More Pics??? Visit my FB at:

Reunion Vocay PD 95/96

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:01 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post

20 February 2010 - Restoran Nelayan, Kuala Lumpur

Reunion Vocay PD ni aku yg anjurkan untuk jumpa kawan2 lama batch SMVPD 95/96... setelah hampir sebulan rancang... inilah hasilnya....
Thanks to kawan2 yang dapat hadir. Walaupun tak ramai... tp happy sangat sbb dapat jumpa kawan2 lama.. tanpa sokongan kalian... majlis ni takkan menjadi...

masa aku sampai, pejal la paling bersemangat.. pukul 7.10 ptg dah sampai... paling tak sangka wife dia sehari lepas pantang... pun pejal bawa juga dgn baby baru dia.... semangat nak jumpa kawan2 ni... yg penting pejal maintan...heheheh... then thanks tu wak sbb inform blink ngan azrain walaupun tak dpt berfb ngan dia but still dtg.... blink paling aku respect laa... walaupun wak baru bgtau dia jumaat lepas... dia still sampai juga walaupun dari tanjung karang... cayalaa blink!

berbanyak terima kasih juga pada kawan2 lain.. radin, aze, kamsiah, along@azleen, harish singh, din star, anoul, wael, sal, wak, raja, azrel dan semua family masing2.. kerana dapat hadir ke reunion kita ni... walaupun ada yg dtg lewat skit... tp takper... janji korang dtg jugak... sayang korang sumer.... kepada kawan2 yg tak dpt join.... insyaallah next time... kita buat lain... haritu diorang suh buat kat umah aku lak... bleh ke?? heheheheh....
antara kawan yg ada... dari kiri wak pazil, azrain, muhfidz @ blink & family

geng EN dan EK ramai gak... Anoul, Azrel, Raja, Faizal, Wael

Radin & Blink

aku with salfarina, azie n kamsiah 

 salfarina, along @ azleen, azie n kamsiah

kusyuk si pejal makan...

my beloved hubby byk memberi support... thanks laling...

bergambo dpn restoran nelayan

bukan main lgk kawan2 kira seronok

more pics.... visit my FB at:

Selasa, 16 Februari 2010

Chinese New Year 2010 at Port Dickson

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 11:43 PG
Reactions: 
0 comments Links to this post
14-15 Februari 2010 - Sri Bulan Resort, Port Dickson

Cuti Chinese New Year aritu aku tak tau ni pegi mana... mmg plan tak balik kg... then bik nyah n family last minit call kata nak camping atau tak.. kalu nak set la ngan cousin lain... at last ajak punya ajak.. waknang n family jugak yg join..... apa lagi.... huru hara la tempat tu... but cadangan asal nak camping... tak jd la pulak sbb agak ramai org time cuti camni... at last... duduk kat apartment tu jer, makan2 n mandi manda... kira ok laa... biknyah yg support sumer.... kitorang bawak diri jer.... malam tu mazli, celeng, sharul n yusry nak pi mancing but air laut lak surut... at last balik apartment balik.. huhuhu...

malam tu berlaku kejadian aneh.... celeng tdo sebelah aku n mazli kat kusyen atas kepala aku dekat ngan pintu... aku tdo but dlm mimpi aku rasa ada benda nak masuk badan aku.. apa yg aku buat just mengucap but mulut aku cam takleh nak ckp kuat... berulang kali aku mengucap sehinggalah aku rasa seperti dilepaskan.. terus aku terjerit mengucap tu kuat.... celeng nampak rupanya sbb dia takleh tdo then mazli kejutkan aku bila aku dah terjerit... rupanya sok pagi ada ceritanya.... si celeng nampak lembaga hitam depan pintu sliding tgh memerhati masa dia tgh layan lagu sbb takleh tdo... dia try kejutkan mazli but dia hanya bleh tunjuk jer tp suara takleh kuar... mazli bangun then tengok terus je sambung tdo balik... hampeh!! ;p then bila tak lama lepas tu dia nampak mcm ada byg dan angin dtg nak dekat ngan aku lepas tu benda tu lepaskan.... dia nampakla aku terkumat kamit mengucap sampai terjerit tp takleh nak buat apa... haparaaa.... menakutkan jer....

then balik tu tgh terus gi seremban umah maklong psl nak bg huru hara umah anak2 korea... bikin panas jeerrr.... tp tu cerita lain... malas nak pikir n semakkan blog aku ni pasal budak2 korea tu..

muka bangun pagi yg diajak ke laut... huhuh

naik banana boat... cik enal blanjer sumer... tq cik enal

bukan main romantik cik enal ngan bik nyah... jelessss....

dah settle.. menggelupur sumer nak turun boat lepas tu...

aktiviti mandi manda after banana boat

gatal la badan mandi kat sini... tukar mandi kolam lak!!

aksi2 familyku mandi kolam.... wak nanang... daring giler aksi

bergambar kenangan ngan semua yg ada... cik enal jahat!!

best!!!!


overall.... mmg best ler cuti kali ni... thanks to bik nyah n cik enal kerana blanje kami sumer yer... next time ajak ler lagik!!! hehehhe


More Pics?? Visit my FB at:
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...