Selasa, 20 April 2010

Genting with Family

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:52 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
16 April 2010 -  Genting Highlands

Hai sumer... Percutian kali ni aku n family pegi lagi Genting Highlands untuk settlekan tiket yg kitorang dpt dari kumpul surat khabar Berita Harian... sumer ada 7 tiket means yg pergi sumer dlm 14 orang... so selamat la duit nak masuk theme park kan... best arr kali ni pegi... rileks skit sbb tak kena pada hari minggu... so tak la kena byk beratur bila nak main apa2... cuaca pun ok.. balik pun tak perlu nak rushing sgt sbb stay kat hotel area Gohtong Jaya... kitorang duduk kat Apartment Genting View... bab hotel ni kena share-share laa... makan pun apa yg ada jer... simple but so far enjoy giler....

Thanks to adik2 n cousin ku sumer yg dpt join... sayang 2 tiket tak dpt guna sbb ainul ngan dak amat tak pergi... kalu tak boleh ajak sesapa yg lain joint... hmm....

cousinku celeng.. possing kat signboard genting...

possing b4 naik cable car....

me with mama n nina dlm cable car... cuba perhatikan muka mama tu... muka org gayat!! hahahah

adik aku... angah n hubby dia zahri & alya
alya nampak gayat.. ngeeee ^_^

kuar jer cable car... terus possing

depan theme park...

keluarga aku ni paling sakan kalu bab bergambar

naik solero shot... best wooo!!!

adeyyy... gayat masa ni.... nak terburai usus rasa... hahahaha!

anak aku layan naik kuda koboi ... kimi cam takde perasaan jer...

depan bas ala2 london gitu...

aku dan toys yg dpt masa main game kat genting...

b4 balik... possing manje dgn hubby

bergambar dengan semua b4 bertolak balik...


More Pics at my FB:

Khamis, 15 April 2010

Mesy. Agung PUSPANITA NRE 2010 & Mesy. Agung Kelab Alam, NRE 2010

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:29 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
Mesy. Agung PUSPANITA - 22 Mac 2010
Mesy. Agung Kelab Alam - 13 April 2010
Tempat:  Dewan Baiduri, NRE

Hmmm... just nak tempel aktiviti aku kat sini.... dah mmg tiap2 tahun aku akan terlibat dgn program kelab dan puspanita kat ofis ni.... so just enjoy the pic...


Mesyuarat Agung PUSPANITA NRE:

tengah beri penerangan kepada Ketua Setiausaha NRE, Dato' Zoal Azha b. Yusof dan Timbalan Ketua Setiausaha II, Dato' Azmi b. Che Mat mengenai Gerai Ibu Pejabat NRE

possing kat gerai...

sedang beri penerangan kepada setiap Pengerusi PUSPANITA Jabatan/Agensi NRE mengenai produk jualan di Gerai Ibu Pejabat NRE untuk pemarkahan bagi pertandingan gerai terbaik sempena mesyuarat agung


Mesyuarat Agung Kelab Alam NRE:

possing with rakan2 yg buat persembahan Tarian Cuti2 1 Malaysia

again... sedey tak dpt join skali sbb kene incharge time meeting tu... so bg sokongan moral jer la...

org kuat ni!!


More Pics at my FB:


Farewell Dr. Villa & Birthday Party PTB

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:15 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
12 April 2010 - Ruang Gunasama Pasukan Teras Biokeselamatan

PTB wat makan2 lagik!!! Hahahahah!! Actually party yang PTB anjurkan kalini adalah untuk meraikan Dr. Villa (our UNDP officer) yang telah ke MOSTI.. so kitorang pun rancang untuk buat sekali birthday party untuk those yg sambut bithday on Feb, Mac & April. Semua ada 8 orang... (termasuklah aku) hehehe... but so sad.. on that day boss plak takder... last minute dia kena ke kedah bcoz attended his grandma punya pengebumian.

But, apa yg interesting party kali ni... makanan & everything sume kitorang goreng n masak sendiri... (unless nasi lemak bcoz no time to cook... heheheh) best arr... jimat pun jimat... tak perlu nak order kat luar... makan pun kenyang... kiranya haritu makan sampai santak laa.... bukan stakat makan bertambah jer... nak tapau pun boleh... huhuhuh...

anyway... thanks to boss yg bg can untuk buat party ni... n hopefully everybody pun seronok... terutamanya Dr. Villa... All the best to you... dan tak lupa juga pada adik2ku di PTB kerana menolong menjayakan majlis ni... best sgt aritu...

possing manje b4 makan...

birthday cake kami...

potong cake beramai2.....

yeeyyy... dpt  hadiah... !!!

en nazir, officer tempat aku sdg beri taklimat....

pic sebelum menyerang makanan depan mata... hahahahah


More pics at my FB:

Khamis, 8 April 2010

Birthday Anak Effa Macgdi

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:24 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
7 April 2010 - Kolam Renang Presint 6, Putrajaya

Aku dijemput untuk attend birthday party anak kawan aku Effa.  Memandangkan anak dia tu sama tadika ngan Hanum dulu.. so aku layankan jer untuk datang dengan Nurul dan anak2. Selain dpt makan, dpt jalan-jalan kat kolam renang tu presint 6 tu... walaupun slalu datang bawa anak aku mandi kat situ... tp tak pernah lg la explore tempat tu... so malam tu aku meround la area situ... hmm... not bad la.... mana la tau aku lak nak wat event kat situ nnt... hehehehhe!!

before potong cake... ramai2 ni sumer budak2 yg blajar berenang kat kolam presint 6 tu skali dgn anak effa

birthday cake sampai 2....hebat

Effa dan anak...

possing aku dan nurul mengalahkan birthday girl...

nurul with kids n anak2 aku....


More pics at my FB:

Isnin, 5 April 2010

Wedding Kamsiah PPN (ex vocay)

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:05 PTG
Reactions: 
0 comments Links to this post
3 April 2010 - Rumah Kam at Sentul, KL

Selamat Pengantin Baru teman vocayku Kamsiah.... Welcome to the club... heheheh... cantik kam aritu..

whateverpun... happy sgt attended wedding kam ni sbb mmg dah agak dapat jumpa kawan2 lama yg kat vocay PD dulu... rasanya dah kat 14 tahun la tak jumpa since amik SPMV dulu... dah macam reunion lak aritu.... masing2 dengan gaya masing2... almaklumla... masing2 dah matang dan berkerjaya.... kalu tak publish kat FB ni awal2 pasal wedding kam ni, mmg tak jumpa la diorang ni... thanks to FB sbb menyatukan kami semula... huhuh... ayat sadis!!


me with pengantin

antara kawan2 vocay yg ada dan sempat bergambar bersama pengantin. dari kiri: rashidi, elfie carina, aku, siti dalilah, hazlinda, khady suhaila & yusmalisa. dpn dari kiri: suami pengantin, kamsiah, maslinatul nasrah, siti hajar

 
semeja.... my hubby, rashidi dan wak fadzil....

possing ngan jejaka idaman vocay dulu.... hahahahah

hazlinda, asliza, aku dan khady.... miss you all

aku dan siti dalilah... geng pengakap dulu ni....

my ex dorm mate.. hazlinda

ratu cantik vocay dulu ni semua tau!!!

possing bawah pokok sementara tunggu pengantin berarak

me with kamsiah b4 berarak


more pics at my FB:
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...