Rabu, 30 Januari 2013

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:38 PTG
Reactions: 
ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺮﺣﻣﻦﺍﻠﺮﺣﻴﻡ


Just nak try lagi GA dari Cik Sally...

Menjawab soalan Cik Sally..... "KENAPA SALLY KENA BAGI SOUVENIR DARI BANDUNG DEKAT SAYA?"

Jawapan Emmy.... "Honestly... Emmy tak pernah sampai ke Bandung.... memang Emmy berangan jer lebih nak ke sana.... tapi masih belum ada rezeki.  Kalau nak ke sana.... setakat Emmy seorang insyaallah lepas.... tapi suami Emmy takkan nak lepaskan Emmy ke sana sorang-sorang atau bersama kawan-kawan.  Kata dia.... kalau nak pergi biar 1 keluarga... huhuhu.... macam mana tu....?? Memang tak mampu la jawabnyakan.... So baik pendamkan perasaan Emmy ni sahaja..... Emmy dapat tahu.... Kain-kain sulam dan manik cantik-cantik di jual dengan harga yang murah di sana berbanding di Malaysia.  Selalu gak search kat blog, fb dan sebagainya.... tapi rasanya terlalu mahal la nak beli kalau harga kat sini dan lagi pula ada yang tak berkenan di hati.  Paling sedih tu.... pernah kirim beli kain yang diidamkan dengan kawan-kawan yang bercuti ke sana.... tapi mostly bila Emmy terima kainnya.... tak seindah khabar pula rupanya.... so far tak pernah dapat yang memuaskan hati nurani Emmy ni.  Tapi Emmy bayar jugalahkan untuk tidak mengecilkan hati kawan tu..... Alangkah baiknya kalau dapat pergi sendiri ke Bandung dan melepaskan gian untuk membeli kain-kain yang menjadi idaman hati mengikut citarasa Emmy ni..... Huhuhu.... Bila la kan nak dapat peluang tu.....?  So.... Emmy harapkan Sally dapatlah hendaknya bagi souvenir yang menarik di sana.... At least boleh mengubat jiwa yang kecewa tak dapat pergi sana tu.... Kalau tak dapat kain ke... dapat tudung comel ke... fridge magnet comel ke or apa-apa jer lah pon Emmy terima dengan hati yang terbuka.  Hehehhe... macam demand la pulak.... Macam paksa pon ada nak suruh bagi hadiah tu..... Heheheh.... Anyway... semoga dipermudahkan perjalanan dan percutian  yer... "

So... moga jawapan Emmy tu dapat menjawab soalan dan berjaya membodek Cik Sally kita tu nanti yer... hehehehhe

Nota Emmymazli:  Moga ada rezeki untukku..... ﺇﻦﺸﺎﺀﷲ

2 comments:

Mrs Velentine on 8 Februari 2013 3:23 PTG berkata...

tahniah menang

EMMYMAZLI on 18 Februari 2013 6:07 PTG berkata...

Sama la juga... Tahniah... Heheheh

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...