Isnin, 3 Mac 2014

Mieko Dah Balik!!!!

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 8:47 PG
Reactions: 
Salam semua....

Huargghhhh... happynye... kucing kesayangan si Mieko akhirnya balik ke rumah setelah seminggu keluar rumah.... lega sangat.   

Alkisahnya.... dalam hari-hari dok mencari Mieko ni.... weekend baru ni kami  balik kampung... balik dari kampung tu... sebelum sampai ke rumah kami buat rondaan di taman perumahan untuk mencari Mieko lagi tapi hampa... so kami terus balik ke rumah.  Sampai jer pagar rumah terus nampak  Mieko sudah berada dalam pagar... punya la happy.... bila masukkan jer dia dalam rumah... terus melorat ke dapur untuk makan di tray makanan dia.... lapar sangat gamaknya sebab lama nau dia ngadap.... perut dia pon  nampak cam susut skit.... dah tak gemuk cam biasa.... Anyway... dia dah jumpa jalan pulang tu cukuplah.... huhuhu

Malam tu... dia asik nak meleser jer.... minta perhatian orang kata.... nak tido dengan kita.... nak kena gosok... nak dicium... ngade.... rindulah tu.... hahahah... padan muka... saper suruh keluar rumah....

Semasa ketiadaannya macam orang angau kami sekeluarga.... rasanya dia keluar cari geng or girlfriend laa... sebab sejak dia balik ni.... asik mencari peluang nak keluar rumah... mengiau pon lain macam.... heheheh....kesian pulak... dah macam warden penjara kami kat rumah lately ni... nak keluar je kena pastikan Mieko tak berada di area pintu... kalau tak.... meluru jer... loghatttt.... kikikikikkk... nasib la ko Mieko....

Oklah... got to go dulu yer....


** gaya kucing lapar dan layan tido setelah seminggu tak balik rumah... balas dendam nau nampak.... 

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...