Khamis, 27 Mac 2014

6th Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2014

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:54 PTG
Reactions: 
Warghhhhh.... seronok rasa pagi tadi bila on the way nak ke tempat kerja, baloon panas sedang berada di awangan.  Rasa meriah sangat.... teruja nak pergi ngan anak-anak tapi sempatkah aku ini???  
Anyway... kepada kengkawan atau sesiapa yang diluar sana  berkesempatan nak bawa family, sedara mara dan kengkawan untuk jalan-jalan... bolehlah datang ke Putrajaya untuk menyaksikan baloon panas ni secara live dan kalau teringin nak naik pon boleh... bayar jer... hehehheh....
Apa apa info pasal Hot Ballon Fiesta ni korang boleh tengok kat laman web ni yer... 
Sambil tu ada program lain yang korang boleh join di Putrajaya... riki-rikilah poster dan gambar aku di bawah ni  yer.... have fun u olsss!!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...