Jumaat, 25 November 2011

Prihatin: Jom Bantu Mohd Aqil!!!

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:34 PTG
Reactions: 
Salam semua....

Harini aku nak selitkan sedikit cerita sedih mengenai kawan sekementerian dengan aku ni  bernama Nor Elyza Ahmad Zuki yang memerlukan bantuan orang ramai bagi merawat penyakit Burkitt's Lymphoma  @ Kanser Darah yang dialami anak tunggalnya, Mohd Aqil Hafiy.   Kisah kawan kita dan anaknya ni terpapar dalam Harian Metro pada harini 25/11/2011 di ruangan PRIHATIN.  Kawan kita ni merupakan kakitangan di Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar yang sekarang ni sedang bercuti tanpa gaji untuk menjaga anak beliau.. Korang bayangkanlah.... macam mana dia nak survive bagi perubatan anaknya kalau dia tak bekerja or takder income... Kesian sangat!!!
Kalau ada sesiapa yang nak membantu dari segi kewangan boleh membuat sumbangan ke akaun Maybank 1660 1001 9941 atas nama NOR ELYZA AHMAD ZUKI.  Beliau amat memerlukan sumber kewangan di saat ini untuk menanggung kos perubatan anak beliau.  Jasa dan keprihatinan kengkawan semua amat dihargai.  TQ.


0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...