Selasa, 5 Februari 2013

Potluck Geng Koir

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:23 PTG
Reactions: 
Salam semua....
Today nak update story pasal geng-geng koir pula....

Kitorang geng-geng koir NRE telah mengadakan event makan-makan sukahati kitorang harini yang dirancang hampir seminggu tapi baru harini jadinya... itu pon semalam baru dapat confirmation nak buat makan-makan today....
Aku hanya mampu bawa sambal sardin dan nasi goreng 'bodoh' jer.... heheh... nasi goreng bodoh tu... namanya nasi goreng yang dimasak cincai... sedap ke tak sedap belakang citer.. hentam jer laa... Kengkawan yang lain-lain tu ada yang bawa nasi lemak, siap  masak kat opis lagik... hahahah..... Ada yang bawa jelly kelapa, sambal kentang dan ikan bilis, jambu, telur, donut, ayam goreng dan fishball... alhamdulillah.... kenyang betul pagi ni... Rezeki Allah.

Seronok makan ramai-ramai..... apa pon... terima kasih la kepada kengkawan yang sudi mempotluckkan makanan yang korang bawa yer... Lenkali boleh buat lagi.... Rasa tak cukup korum tadi... huhuh....

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...