Rabu, 20 Februari 2013

♥ First Giveaway by MarshMallow ♥

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 1:05 PTG
Reactions: 
ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺮﺣﻣﻦﺍﻠﺮﺣﻴﻡ
Salam semua....

Next GA yang aku join arini... huhuhu.... 

GA datangnya dari Aimi... just ikut syarat Aimi ni... bukan payah pon kan.... Rezeki ada di mana-mana yer tak...

Salah satu syarat Aimi, dia minta coment pasal  blog dia.... pandangan aku... blog Aimi dah ok sangat... tak payah nak ubah mana-mana... bukan malas nak comment lebey-lebey tau... atau melepaskan syarat yang Aimi nak... tapi memang blog Aimi dah ok sangat.... You go girl!!

Saper-saper nak join just klik kat banner Aimi tu yer... tataaaa....


Aku tag:

p/s:  Moga ada rezeki untukku..... ﺇﻦﺸﺎﺀﷲ

2 comments:

Aimi Syafiqah on 20 Februari 2013 2:22 PTG berkata...

thanks join :)

Iema Gurlz on 20 Februari 2013 9:36 PTG berkata...

hye
dtg dr GA yg sme ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...