Rabu, 20 Februari 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:56 PTG
Reactions: 
ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺮﺣﻣﻦﺍﻠﺮﺣﻴﻡ
Salam petang Rabu semua....

Sempat lagi aku join lagi 1 GA yang dianjurkan oleh blogger yang sangat baik hati ni.  Banyak betul hadiah  yang ditawarkan.... best-best!!... mari cuba nasib yok kawan-kawan.... senang jer syarat-syaratnya...

Aku copy paste jer syarat-syarat GA ni dari tuan empunya  blog la yer supaya jelas....

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii 

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

p/s:  Moga ada rezeki untukku..... ﺇﻦﺸﺎﺀﷲ

1 comments:

tenku butang on 7 Mac 2013 11:52 PTG berkata...

done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...