Khamis, 27 Januari 2011

Smashing Award Dari AcuRoseDay Lil Art!!!!

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:04 PTG
Reactions: 

Alllooo... Terperanjat giler bila dapat jemputan award buat pertama kalinya dari rakan blogger... adeehhhh... cam tak percaya jer....  Almaklum lee... blog emmy ni  baru setahun jagung.... byk menda yg emmy tak brp nak tau sebenarnya dalam dunia blog.... Anyway... thanx bebanyak AcuRoseDay kerana sudi memberi award kepada blog emmy yang tak berapa comel ni.... huhuhu... malu leeee..... Whatever pun..... Emmy dengan rasa bangga n terharu menerima award ni dari AcuRoseDay ... (^_^)

Errmmm... nampaknya emmy kena jawab soalan yg sama AcuRoseDay kena jawab tu... dan nnt bila emmy dah tag kawan2... kawan2 tu pun kene jawab soalan yg sama dan tepekkan gambar award kat atas tu kat blog memasing.... apa pun... emmy cuba la jawab dulu soalan ni ok!


1) Cerita sikit tentang tabiat buruk anda (tabiat buruk dalam blogging ke)

Tabiat buruk emmy dalam blogging.... apa yee.... hmmm... rasanya emmy ni suke buat sesuatu entry tu byk2 then lepas tu peram.... agak2 kalu rajin baru post kat blog tp sebagai entry post yg lama so takder la post baru... tp tu dulu laaa.  then emmy ni suke citer dalam blog menggunakan ayat cam dalam percakapan seharian dan tergelak sengsorang... heheheh.. kadang2 bila terbaca balik... terfikir gak... org tergelak ke baca entry aku ni... hehehehhe


2) Bila anda start buat blog ni? (1st post blog anda)

Pada asalnya emmy buat blog ni tahun 2009 lagi dengan memulakan 2  blog iaitu blog emmy skrg ni dan blog  Bisness Jurugambar.  Tetapi emmy benar2 mula start wat entry kat blog emmy ni pada Januari 2010 dgn citer2 pendek jer sbb tak yakin pada diri... hehehheeh.. skrg yakin la skit kan... heheheh


3) Tag 3 kawan anda atau lebih.(bagitau kawan anda melalui komen entry terbaru mereka)

Emmy nak bagi lebih skit kepada kengkawan... hehehehhe

 
Apa2 pun... Thanks bebanyak AcuRoseDay.... hehehhehehehe

4 comments:

shaLiciOus on 27 Januari 2011 4:50 PTG berkata...

uish..temaceh sebab tag sha..berpeloh2 pikiaq nak jawab soklan tu..hehe

EMMYMAZLI on 27 Januari 2011 5:26 PTG berkata...

sama-sama... heheheh

Azleen Khamis on 27 Januari 2011 5:46 PTG berkata...

ko tak tag aku emmy....

EMMYMAZLI on 28 Januari 2011 10:35 PG berkata...

Yer ke long... hehhehe... aku dah tag ko... so... terimalah dari saya ekk.. heheheheeh

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...