Isnin, 24 Januari 2011

Congrats to Ayu Raudhah dan Zaquan!!!

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:26 PTG
Reactions: 
Congrats buat pasangan sensasi Pelakon Ayu Raudhah dan pemain bola sepak Malaysia Zaquan Adha.... aku bukan apa.... dok la letak koleksi gambo diorang ni sbb rasa comel giler gambo2 diorang ni... sama cantik dan sama padan....

Aku dengar, dengan sekali lafaz, pasangan popular Mohd Zaquan Adha Abd Razak, 23 dan Raudhah Abu Bakar,25, atau lebih dikenali sebagai Ayu Raudhah akhirnya sah bergelar suami isteri, sekitar jam 4 petang pada 21 Januari 2010 .

Mas kahwin bernilai RM1,888.
Pihak pengantin lelaki - 7 dulang hantaran
Pihak pengantin perempuan - 9 dulang hantaran
Jumlah wang hantaran dirahsiakan 


Gambar Malam Berinai






 Gambar Majlis Pernikahan
















Majlis Resepsi




















Yang pastinya... mmg cantik giler Ayu Raudhah ni... adehhh... mata dia menawan sehhhh!!

2 comments:

imanamani on 27 Januari 2011 10:19 PG berkata...

cute je dia letak anak angkat dia kat tetengah..

EMMYMAZLI on 29 Januari 2011 9:22 PG berkata...

cute mmg cute ila... tp.. alaaa.. cam pelik lak kan.. hehehehe

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...