Rabu, 3 Februari 2016

Rezeki Nak Makan Prosperity Burger McDonald

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 6:05 PTG
Reactions: 
Assalamualaikum...

Heeee... nampak tak voucher McD di bawah??? Huhuhu... memang rezeki aku harini... adalah seorang sahabat berikan pada aku tengahari tadi... mula-mula ingat dapat ang pow apa la kan.... dah la ang pow raya... heheheh...  kot nak bagi duit ke hape... skali buka-buka dapat voucher McD.  Punyalah tahap teringin nak makan Prosperity Burger dah berapa hari... tahan-tahan diri nak membeli... tiba-tiba harini sahabat tu hulur jer voucher McD RM40... alhamdulillah..... syukur ya Allah....
Thanks wahai sahabat... moga murah rezeki selalu kerana kebaikan kamu pada sesiapa yang terapat dengan kamu.  

Boleh lah plan nak makan prosperity burger ni dengan family... yeayyyyy...

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...