Sabtu, 27 Februari 2016

Majlis Anugerah KRT dan Sambutan Tahun Baru Cina Peringkat Daerah Sepang

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 11:50 PG
Reactions: 
26 Februari 2016 - Dewan Harmoni, Bahagian Hal Ehwal Undang-Undang, JPM

Salam semua... hakak dah lama tak pergi event-event jemputan ni dik.... Nak dijadikan cerita... encik suami yang merupakan Pengerusi KRT Taman Pinggiran Cyber dapat jemputan untuk hadir Majlis Anugerah KRT dan Sambutan Tahun Baru Cina Peringkat Daerah Sepang.  So encik suami kena invite lagi 3 orang AJK KRT TPC untuk join skali.  Memandangkan hakak ni penolong setiausaha... kenalah ikutkan.... yang lain tu biar Setiausaha dan Bendahari yang pergi.  
Dari kanan: Mazli (Pengerusi), Emmy (Pen. Setiausaha), Nizam (Bendahari) dan Alias (Setiausaha)
Apa sahajalah nak aku cerita... event-event korporat gini takde apa yang menarik sangat pon.  Tapi hakak suka persembahan silat yang ditunjukkan haritu... rasa cam hakak yang bersilat dikk... semua aksi yang diorang buat dulu hakak dah  buat.... dulu takde nyer nak control-control ayu... perangai hakak cam jantan skit.... heheheh... melalut kelain plak hakak....
Ucapan dari Pengarah JPNIN Sepang
 Persembahan tarian kipas daripada Kumpulan Galang Maya SK Pulau Meranti.
Persembahan silat daripada Jiran Muda KRT Taman Pantai Sepang Putra
 
Majlis tu takde pon anugerah untuk KRT TPC... tapi bagi support majlis yang Jabatan Perpaduan Sepang buat.... so yer kan ajelahhhh.... tapi tak sangka pula jumpa kawan yang anaknya sama sekelas Kimie... husband aku pon pelik... mana-mana pergi ada jer kawannya.  heheheh.
Penerima anugerah pada haritu
Oklah... end story yer... bye!!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...