Selasa, 18 Februari 2014

Congrats to Adik Khairul & Wifey

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:32 PTG
Reactions: 
Last Sunday sempat aku sekeluarga menghadiri majlis perkahwinan adik sepupu belah abah kami di Dewan Guthrie, Bukit Jelutong.  Macam biasa... majlis perkahwinan adalah tempat semua keluarga berkumpul.  Masa ni je lakan nak jumpa....  tapi aku dapat stay sekejap jer sebab petang tu anak-anak aku latihan taekwondo so kami tak boleh stay lama... tak lama pon 2 jam juga la kat sana menebeng.  Hehehe...

Anyway... just nak wish 'Selamat Pengantin Baru buat Adik Khairul & Wifey' yer dari Along sekeluarga.... Semoga berkekalan hingga ke anak cucu dan berbahagia hingga ke jannah!! Amin....

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...