Sabtu, 17 Mei 2014

Sambut Teachers Day With Sir Muhin Koryo Taekwondo Club @ SKTPP2

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:30 PTG
Reactions: 
17 Mei 2014 - SK Taman Putra Perdana 2

Salam semua....
Story kalini pasal kami membantu anak-anak kami untuk sambut Teachers Day bersama-sama Sir Muhin mereka sebagai guru taekwondo yang mengajar mereka.  Kalau 16 Mei merupakan tarikh anak-anak sambut Hari Guru bersama guru-guru mereka di sekolah.... kalini.... keesokkan harinya mereka sambut dengan cikgu taekwondo pula.  Sebenarnya... sambutan kalini adalah secara adhoc juga... Kak Selina iaitu ibu kepada Amirul, Adam dan Ashim inform last minit plan pagi tu dan minta aku dan Kak Nani datang bantu mereka untuk suprisedkan sir mereka nih.  Bagi sir diorang terharu skit.  

Korang tengoklah sendiri gambar-gambar di bawah betapa happynya Sir Muhin dapat share kegembiraan dengan anak-anak murid dia... heheheh.... 

Tq kak Selina untuk kek yang disponsor... semua happy!!
B4 Sir Muhin perasan yang kami nak surprisedkan dia dengan kek Teachers Day
Kek yang disponsor oleh Kak Selina
Ready for surprises!!
Wajah keceriaan seorang guru taekwondo... tak sangka la tu cikgu taekwondo pon diraikan...
 Sir Muhin dengan anak-anak muridnya... ni pon ramai takder sebab masing-masing sibuk dengan kem solat pagi itu juga....
 

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...