Khamis, 22 Mei 2014

Sambut Teachers Day di Gym Dengkil

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:05 PTG
Reactions: 
21 Mei 2014 - Gym Dengkil

Haaa... orang yang membaca blog aku ni mesti tertanya... kenapa la banyak sangat sambut Teachers Day dengan Sir Muhin ni... Mula-mula anak-anak aku bagi kad Teachers Day pada 16 Mei.  Kemudiannya tu pada keesokkan harinya sambut di SKTPP2 bersama murid-murid sana.... lepas tu masa hari pertandingan Remaja Sepang pon sambut juga bersama coach-coach dan anak-anak murid lain.  Kalini sambut lagi sekali.... berapa kali daaa mau sambut.  Heheheh....

Sebenarnya... kami-kami parents Koryo Sepang saja mau kasi pecah rekod tahun 2014 ni yang Sir Muhin paling banyak sambut Teachers Day.  Heheheh... Kalini dengan anak-anak Koryo Sepang jer sebenarnya.  Bagi diorang puas hati bersama-sama Sir diorang.

Seperti biasa kek adalah disediakan oleh Kak Selina kita... yang selebihnya adalah porluck dari mak-mak yang datang termasuk aku.  Simple but meriah.... makan pon kenyang... heheheh..

Yang penting.... Sir Muhin dan anak-anak muridnya happy.... Happy Teachers Day Sir Muhin....
Anak-anak Koryo Sepang bersama sir diorang....
Mak Bapak pon nak possing ngan sir juga... heheheh

Sekitar jamuan Teachers Day untuk Sir Muhin

 
Sempat lagi minta penghargaan dari Sir Muhin untuk kalungkan medal emas yang Kimie menang semasa Kejohanan Remaja Sepang sebelum tu. 





0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...