Isnin, 30 April 2012

Kejohanan Bola Tampar MAKSWIP 2012

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:18 PTG
Reactions: 
28-29 April 2012
Puspanitapuri, Presint 10, Putrajaya

Salam semua....
NRE Volleyball Team
Dari Kiri:  Ann, Wan Haizar, Sarida, Nurcaya, Safidah, Aku
Yang belakang baju  biru tu... Pengurus kami Nazrul Syahid
Ok... alkisahnya.... kitorang join game Bola Tampar Makswip ni.... Semangat giler buat latihan bagai before tu.   Siap buat promosi minta warga NRE memberi sokongan masa hari pertandingan... hahhaha..... tapi takder maknenye diorang datang pada  hari minggu la kan....
Promosi... hahhaha
Game pada haritu kitorang lawan bersama 2 team lain... Kalau tak silap aku la.... lawan dengan team Audit dan Imigresen.  Tapi takder rezeki haritu nak menang ke 2-2 game tu.  But syukur.... kami kalah dengan mata yang tak jauh.    Walaupun kalah orang kata masih berentap la... takder la mengalah sebelum berlawan.  Huhuhu.... Bermakna team kami just dapat berlawan di pusingan pertama sahaja.  Takper laakan.... nak buat camner kan.... Takder rezeki... kita cuba lagi tahun depan... Yang penting... jadikan game ni sebagai satu pengalaman buat kita.... jangan ada yang serik sudahla yer... Just enjoy the game sudah... eheheh
Anyway... terima kasih kepada semua kengkawan yang dapat join game volleyball makswip kali ni...Ngam ngam jer sebenarnya team aku ni tapi kami ada seorang rakan dari JPSM sudi join team aku untuk  perlawanan ni di saat akhir.  Mana la tau kan.... kot ada yang injured or ada yang tak tahan masa tu at least dia boleh membantu.  Terima kasih yer.... korang memang terbaik!!!  
Oklah.... takder apa nak diceritakan sangat.... lagi pon dah kalah kan... hehehhe....chau dulu yer....



0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...