Isnin, 2 April 2012

Celebrate Birthday Wana Masa Meeting AJK APDISK

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 11:48 PTG
Reactions: 
27 Mac 2012 - Rumah Nisa, Presint 6

Alkisahnya... last week aku telah join meeting APDISK dengan ajk-ajk APDISK di rumah Nisa setelah venue asal kami di Dataran Masjid Putrajaya terpaksa dibatalkan disebabkan hujan...

Sampai jer rumah Nisa... aku tengok di atas meja semua dah tersedia cake dan pizza dominos.  Rupanya.... Wana nak ajak celebrate birthday dia dengan ajk-ajk APDISK setelah cik abe dia lupa birthday dia... huhuhu... sian....
So aku dan kengkawan lain ni.... bagai lapor dihulurkan nasi... apa lagi... layan jer la... Apa salahnya berkongsi keseronokon bersama... dapat jugak makan-makan... hahahahah....

Paling best bila dapat conteng muka Wana pakai icing kek... cian Wana... Nak buat camner... birthday girlkan....Alaaa.....bila lagi nak merasa kena bulikan... ngan akak-akak ni je laa... heheheheh..
Anyway... Happy Birthday Wana.... Moga sentiasa dimurahkan rezeki dan panjang umur... kalau dah murah rezeki bolehlah selalu  belanjo... heheheh!!
So... makan kek sudah... makan pizza sudah... apalagi pastu.... meeting APDISK laa... ^_^


0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...