Rabu, 18 April 2012

Lin Handmade Greetings Card - April 2012 Blog Giveaway

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:53 PTG
Reactions: 
Okey... ni ada lagi 1 giveaway  yang menarik dan kreatif.... suka betul aku menengoknya dan  nak join giveaway ni...  kalaulah dapat giveaway ni dari tuan punya blog tu si Cik Lin kita... mau berebut ngan anak aku si Hanum ni.  Dia amat suka menda-menda kraft gini.
Giveaway dari Cik Lin kita.... 
Kalau  korang rajin dan minat untuk buat kad or kraft dari kertas... bukalah blog sahabat kita ni untuk tengok  hasilnya.  Nak order pun boleh.  

Kepada kengkawan yang berminat nak joint GA dia pun boleh... klik kat sini ekkk http://azlina-lin.blogspot.com/2012/04/april-2012-blog-giveaway.html .  Manalah tau... rezeki korang pun ada... layan!!!

2 comments:

Nur-nba on 18 April 2012 4:10 PTG berkata...

Cantiknya frame ni... :D

EMMYMAZLI on 19 April 2012 11:39 PG berkata...

Nur-nba... mmg cantik.... jom lain join contest ni...

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...