Jumaat, 20 April 2012

Danny Banknotes Blog Contest

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:03 PTG
Reactions: 
Hi.... kali ni aku nak try contest dari Danny pulak... hadiah dia adalah koleksi duit syiling baru... walaupun aku memang dah sedia ada koleksi duit baru tu tapi sebab koleksi tu still dalam sampul makanya duit tu nampak menarik ler pada mata aku.... Heheheh... Simple jer contest dia...  just buat seperti yang dia mintak...  Mana tau ni rezeki aku dapat... heheheh.... suke-suke jer okay...
Hadiah dari Danny
Okey... ini dia syarat contest dari Danny (Boleh buka link di SINI)

Terms & Condition:

1. Write a blog post with a title "Danny Banknotes Blog Contest" and give a link to this entry/post in your blog posts.
2. Your blog posts can be written in any language. (Bahasa Melayu, English, Chinese etc)
3. Tag at least 3 of your blogger friends in your post.
4. Comment in this entry with your written post url/permalink.
5. The contest will end 12am (Malaysia time), 22nd April 2012.
6. Anyone with a blog is most welcome to join. Only one entry per blog is allowed.

Quick, write your post and send your permalink through this comment section. Only one lucky winner will be pick as a winner on the 22nd April 2012.
Good luck to everyone!


So syarat yang seterusnya aku kena tag kat 3 orang blogger friends.... saper ekk aku nak tag....?? heheheh...  layankan jer laa... hihihi

1.  Mialiana

Okay... good luck pada yang nak cuba jugak... and good luck pada aku...  hikhikhik....

1 comments:

shaLiciOus on 20 April 2012 3:51 PTG berkata...

join!

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...