Isnin, 31 Disember 2012

Giveaway Mialiana.com

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:07 PTG
Reactions: 

Entry kalini nak join Kak Mia untuk dapatkan Giveaway yang menarik.  Saja suka-suka join.. mana tau rezeki hakak ni.....

So ini adalah antara syarat yang Kak Mia nak.  Hakak follow jer....

Klik kat sticky post ni yer ^_^

 di Mialiana.com kerana sejak segmen itu saya sertai, follower di blog saya meningkat.  Terima kasih tak terhingga pada Kak Mia yang jadi penganjur.  Love u!!




Orang yang emmy tag:



8 comments:

♥ NurAthirah ♥ on 2 Januari 2013 7:08 PG berkata...

thanks sudi tag tira :D

good luck emmy !

EMMYMAZLI on 2 Januari 2013 12:55 PTG berkata...

Tq tira... ^_^

miza yusof on 5 Januari 2013 3:08 PTG berkata...

GOOD LUCK :)

Mimie Najib on 7 Januari 2013 8:06 PTG berkata...

tQ for tagging.. tu dia, ada 3hari je lagi..hehe.. insyaAllah kita buat slow2 ye.. :)

Nor Salmi on 10 Januari 2013 6:42 PTG berkata...

Good luck!
Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Paly on 10 Januari 2013 9:55 PTG berkata...

good luck :)

http://www.paly.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Arol Mubin on 15 Januari 2013 11:31 PTG berkata...

Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

Mia Liana on 16 Januari 2013 8:44 PTG berkata...

Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...