Selasa, 18 Disember 2012

Anak Kucing Baru - Si BOBBY

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:44 PTG
Reactions: 
Salam semua... Aku baru jer lepas adopt anak kucing baru bernama BOBBY Jumaat lepas 14 Disember 2012.  Comel tak Bobby aku??  Dah lama nak tunggu warna kucing yang rare cenggini.  Alhamdulillah rezeki aku kalini.  Hampir putus asa bila nak tanya jer kat orang yang jual kucing cantik-cantik ni...asik fully booked jer... Ntah camner kawan aku bernama Adzrizal sms bagitau masa dah nak ambil kucing dia tu... tuan yang jual kucing tu maklum yang ada orang booking kucing-kucing tu akhirnya cancel booking so dia minta aku terus deal ngan tuan jual kucing tu untuk membelinya.  Alhamdulillah.... ada juga rezeki aku nak dapat kucing macam gini.

Terima kasih tak terhingga kepada Adzrizal tu yang mengenen kucing ni untuk aku dan juga Kak Linda yang menjual kucingnya pada aku.  

Suke giler anak-anak aku ada si Bobby ni... leh teman lagi 3 ekor anak kucing yang kat umah tu bermain...  Siapa lagi kalau tak si MIMI, MOMO dan TENET...Yeay!!!

2 comments:

Shaharin on 23 Januari 2013 7:10 PTG berkata...

Salam...saya shaharin nak bertanya..bole share tak no tipon orang yg you beli kucing tu...comel2 saya tgk...saya tgh cari pengganti anak kucing utk anak saya yg bongsu tu..kucing dia si.Snow tu meninggal sbb dianiaya manusia kejam...harap bolelah share ye...terima kasih. Shaharin.cimb@gmail.com...

EMMYMAZLI on 27 Januari 2013 6:02 PTG berkata...

Shaharin, saya dah email no tel penjual kucing tu yer.... Pls check email... Moga dapat pengganti Snow. Take care...

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...