Selasa, 18 Disember 2012

Dapat 2 Anak Kucing Baru

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:12 PTG
Reactions: 
Salam semua....

Today saja nak share gambo kucing pemberian kawan husband kita ni... Comel tak? 2-2 ekor ni adik beradik berumur dalam 2 bulan lebih dan 2-2 pun betina.... alhamdulillah!!!  Tak yah nak beli-beli dah ada rezeki dapat anak kucing.  Terima kasih tak terhingga Abg Lan dari JUPEM KL.

Dengan adanya 2 ekor ni.... ada juga kami peneman nak buat gurau dan bahan buli kat rumah tu.... Yang putih ni namanya MIMI dan yang oren ni namanya MOMO.  

Sejak ada Mimi dan Momo ni... ank si Cimot yang tinggal seekor tu namanya TENET ada la kawan nak gurau senda.  Kalau tak Tenet gurau ngan mak dia jer lee.... sejak ada Mimi dan Momo ni nampak sangat si Tenet ni ceria ada kawan.  

Oklahhh.... Love u cats!!
MIMI
MOMO
TENET anak Cimot si lorat!!!

4 comments:

Pn.bayu on 18 Disember 2012 4:55 PTG berkata...

comelnya...ni kalau baby saya nampak... mesti dia teruja...sambil sebut "cat! cat ! cat!....geramye tgok cat tu

EMMYMAZLI on 18 Disember 2012 5:03 PTG berkata...

Terima kasih... Baby2 dan budak kecik mmg suka kucing... Anak buah emmy kalau datang rumah mmg mengadap sangkar kucing jer leee... Takmo masuk rumah dah... Heheheh

yeen miscelivious on 18 Disember 2012 6:26 PTG berkata...

comelnyeee :3

EMMYMAZLI on 6 Januari 2013 8:28 PG berkata...

Thanks yeen... ^_^

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...