Khamis, 20 Jun 2013

Kimie Start Training Sparring Taekwondo

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:53 PTG
Reactions: 
19 Jun 2012 - Pusat Latihan Taekwondo, Dengkil

Nampak gayanya, Kimie dah mula join kelas sparring taekwondo untuk memulakan cabaran tournament pula selepas ni... Hmmm... apalah gayanya kan....

Apa pon dia sebenarnya dalam hati nak ngan tak nak pergi kelas ni sebab katanya Sir Muhin yang mengajar dia ni garang sangat.... sampai tahap bleh menangis wehhh... kihkihkih.... lagi pula student yang kat situ most of them dah pro walau muda dari Kimie.... dia pula baru nak terhegeh-hegeh belajar.... apakan daya.... cuba jer la nasib.

Doakan yang baik-baik jer untuk Kimie yer... mana tau rezeki dia... Aminnnnnn


0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...