Jumaat, 21 Jun 2013

Congrats Arrazin!!

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 8:34 PG
Reactions: 
Salam semua..

Harini nak share kegembiraan sahabat-sahabat NRE yang menyertai kumpulan nasyid telah berjaya mendapat tempat kedua dalam Festival Lagu-lagu Dakwah NRE. Huhuhu... proud of you guys!! Jangan kecewa sangat ekkk... kalau tahun lepas korang johan... tahun ni naib johan pon kira ok kan... Cuma aku frust sebab burung yang korang minta aku carikan sehari sebelum pertandingan untuk persembahan korang tu tak digunakan... kalau korang guna mesti gempak wehhh... Confirm nombor 1!!!! Hehehe!!! Pedulikan la burung tu kalau korang lepaskan dia nak berkeliaran terbang dan berak kat mana pon.... Janji menang yer tak??? Itu lom termasuk pokok yg korang order tapi tak dapat dari Ila.... hahaha. ...

Apa pun... dah terjadikan.... No.2 is ok!! Bukan senang nak dapat tu... Congrats Arrazin!!!
 
Kalau  nak tengok video yang sempat aku rakam... bleh tengok di sini... tapi kualiti tak berapa ok la ekkk... hihihi

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...