Isnin, 3 Jun 2013

Jalan-jalan Ke Kalumpang Resort, Perak

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:51 PTG
Reactions: 
1 Jun 2013
Sungai Inki, Kerling, Perak

Okey... just a little story dari aku pasal program jalan-jalan ambil angin main redah walau tak tau tempat dengan family bibik limah aku yang plan last minit nak berkelah. Ni first time aku terjah ke situ atas nasihat seorang sahabat yang kata tempat ni best.... tapi memang best pon.... heheheh.

Anyway... apa yang dapat aku nak cakapkan pon.... kalau korang nak tau best ke tidak... datang lah ke Kalumpang Resort... 







0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...