Isnin, 28 Februari 2011

Bowling With Sedara Mara....

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:44 PG
Reactions: 
Baru kejap tadi aku cerita pasal birthday adek Thalhah kan.... disebabkan ramai sedara mara  yang balik kg, my uncle cik enal telah mengajak family aku untuk berbowling..... huhuhu.... bukan main lagi... bowling jer aku ni kan... tp aku layan jer laa.... time ni jer la nak berkumpul pun....

Seperti  yang dirancang.... program bowling pun berlangsung di Malacca International Bowling Centre (MIBC) kat MITC jam 12.30 tgh... apa lagik!! macam2 ragam main bowling la keluar.... huhuhu... yg paling tak tahan tu bila uncle aku paling kelakau dalam sejarah buat perangai meniarap macam askar kat lane bowling untuk ukur lane time baling sbb bola dia asyik ke longkang jer katanya..... tertonggeng2 aku tgk perangai dia... hahahahha... at last ke longkang jugak bila baling walau dah  ukur pun.... hahahahahah!!!

Apa2 pun... thanks kepada aunty, uncle, adik2 n cousin2 aku yg dpt joint bowling ni.... enjoy giler... Best!!!

p/s: adalah yg poyo nak ajak beating main bowling sebenarnya on that day.. beating tak hengat... main ratus2... tp pemutusnya dia yg balik awal dulu n tak nampak bayang... haparaaa.... mana mau pergi haa......!!!!


Kesemua family yg dpt joint berbowling

angah, zira n me

with angah n zahri

possing sakan.... main tak seberapa... hahhaha

me with counsins n auntie

Aksi cik razak mengukur

Siap menonggeng!!! hahahhahaha!!!

wajah2 lelaki macho la kunun tu... hahahhaha


0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...