Rabu, 16 Februari 2011

Bowling with my BFF Makcik Nurul Mashitah

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:28 PG
Reactions: 
Sesungguhnya... aku punya tahap kebosanan yg tak boleh dikata... lately ni takder idea nak wat apa.... kebetulan semalam cuti... so mmg tak rancang nak wat apa pun... then ari isnin lepas... si nurul msg aku if ak nak main bowling ngan dia.. so aku pun dgn pantas jawab ok jer le... heheheh

Plan punya plan... terus decide main kat The Mines.... sebenarnya hajat di hati nak karaoke sgt2. Tp bila Nurul dah ajak aku layankan jer la kawan aku sorang ni nak berbowling..... adik dia Anum pun follow.... nothing special happen selain Nurul kenalkan aku pada kawan dia.... yang penting.. Semangat kesukanan tu ada dan 'Kita Enjoyyy!!!'.  Tapi possing mesti mau lebih ekkk!! Hahahahhaha 










Anum & Hanum... Sesuaiiii!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...