Isnin, 1 September 2014

Sambut Birthday Hanum

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:48 PTG
Reactions: 
31 Ogos 2014 - Sekolah Kebangsaan Taman Putra Perdana 1

Sebagai ibu.... tak sampai hati nak senyap jer bila hari lahir anak tak di sambut.  Hanum pun macam sedih jer sebab permintaan dia untuk beli kek red velvet dan buat goodies untuk kawan-kawan sempena birthday dia tak kesampaian.  Bukan senang nak fahamkan anak yang mama dia low bajet bulan ni.  Tapi demi anak aku usaha cara lain.  Tak dapat yang mahal... aku beli kek yang murah... dapat juga share ngan kengkawan walau bukan dengan kengkawan sekolah tapi dengan kengkawan setaekwondo.  Ditemani Sir Muhin kesayangan dia lagi dan juga adik sepupu yang datang menjenguk kakaknya.  Syukur... Semua kanak-kanak yang ada dapat merasa sorang sedikit potongan kek.  Nasib cukup... hehehehe.... Moga melimpah ruah rezeki Hanum dan berjaya dalam UPSR.  Aminnnn.... 

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...