Selasa, 2 September 2014

Bowling Suke-suke Koryo Sepang

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 6:01 PTG
Reactions: 
1 September 2014 - Nilai

Salam semua.....
Alhamdulillah... kalini aku berjaya sekali lagi menjayakan misi untuk buat program bowling bersama keluarga dari Koryo Sepang....  program kalini diadakan secara santai.... walau tak semua dapat turut serta.... tapi kami yang ada pon dah rasa meriah giler.... yang penting... mereka yang join ni semua happy.... 
Mak-mak in action
Anak-anak pula in action

Sesi ayah-ayah pula possing...
Terima kasih juga yang tak terhingga buat Kak Lia yang menaja makan malam selepas tamat sesi berbowling... syukur alhamdulillah... walau tak rancang nak makan kat rumah kak lia pada mulanya.... last minute invited... tapi hidangan yang disediakan sangat owesome tau tak.... 
So.... Main bowling sudah... makan sudah.... apa lagi... hati pon manyak senang laa.... hehehheeh.... Thanks guyss....

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...