Rabu, 17 September 2014

Fun Run 4 Un1ty @ Putrajaya

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 4:28 PTG
Reactions: 
15 September 2014 - Perkarangan Istana Kehakiman, Putrajaya

Salam semua.... today just nak sharing aktiviti anak-anak.  Untuk pertama kalinya anak-anak dapat menyertai larian yang berdaftar di luar dari anjuran sekolah. Kalini aku bagi can kat anak-anak untuk try fitkan badan diorang dengan cara menyertai larian-larian ini.  Tak rugi apa ponkan. Fitness dapat.... for sure for diorang punya taekwondo.... dapat lagi race kit yang terdiri dari tshirt dan macam-macam lagi termasuk goodie bag. Ada certain run tu siap dapat medal... At least ada la semangat budak-budak nak lari... so ini first step diorang... Diorang join Fun Run 4 Un1ty yang berlari 5km as a first step. Walau tak dapat medal... tapi dapat pengalaman tu yang penting. Goodie bag dapat juga tapi biasa-biasa jer... boleh laaa... hehehe... yang paling penting...... that the only way Hanum untuk turun weight dia before Grand Final SPORTEXCEL-NSC-MILO-TM (WTF) National Taekwondo Circuit yang akan berlangsung pada 20-21 September 2014. Tak berapa hari jer lagikan Hanum kena turunkan berat dia ke 37 kg dari yg sekarang 39.5 kg. Hehehehe.... masakkkkkk.... biorkan dia.. But good improvement bila kami timbang malam tu lepas habis lari berat hanum dah jadi 38 kg++... 1kg lebih juga turun. Oklah kan...  Oklah... ready for tomorrow punya run pula.... 'Giant Kids Run 2014'

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...