Sabtu, 19 April 2014

Hanum New Hair Cut & Kimie New Hair Style

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:44 PTG
Reactions: 
Akhirnya... penantian aku memaksa Hanum memotong rambut dia berjaya.... Puas la pujuk.... seksa.... at last nak juga.... Kalau tak punyalah payah nak gunting rambut Kak Nam sorang nih.  Rambut dah panjang nau... macam mak lampir dah... tapi sayang nau nak potong rambutnya... kena bagi advice dulu nak potong camner... kalau tak dia tak nak.... pastu siap demand nak cuci rambut and blow bagai kat salun tu... nasib baik la salun yang aku pergi kat kampung tu murah.... berbaloi sangat.  RM16 jer sekali gunting dan cuci.  

Dalam sibuk nak gunting dan cuci rambut kakak ni.. si adik pon cemburu... dia pon nak cuci rambut siap urut-urut jugak!!! Adoyyyaaaiiii... kalau tak bagi muka masam... kata kita tak sayang dia.... merajuk kunun... nak tak nak bagi la juga dia merasa.... pastu bila amoi dah basuh n blow rambut dia.... siap suh stylekan rambutnya.... loghattttt!!!
Hmmm... korang tengoklah hasil dandanan dan guntingan rambut dari salun kampung kat Melaka yang aku pergi dari kecik sampai ke besau.... Bergaya habis la tu kunun!! Hmmm... tak kuase hakakkkk dikkk!!! Layankan jer laa anak-anak nih!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...