Rabu, 23 April 2014

Choir NRE New Branding

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 10:51 PG
Reactions: 
Choir New Branding??? Yer la tu... entah apa yang new branding pon tak tau... cuma yang aku tau kami lately ni nyanyi lagu baru dan di kalangan kami bertambah ahli jer.... yang lama pon tinggal berapa kerat.  Dapat ahli baru ni barulah rasa meriah skit kumpulan koir ni.  Sebelum ni payah nau dah dapat ahli koir... ada jer halnyakan... ni dah ada orang baru rasa happy skit.  Harap-harap  berterusan la gini... jangan nanti yang hujung-hujung tinggal berapa kerat jer.  Huhuhu...
Gambar-gambar di bawah adalah persiapan kami sebelum buat persembahan di Perhimpunan Bulanan NRE Bulan April... Meriahkannnn...

Anyway... welcome to new comer in Rhapsody Choir De NRE!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...