Khamis, 29 Disember 2011

Tuning Aku Mati!!!!

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:57 PTG
Reactions: 
Sedey...!!!! Huwaaaa... tak tau nak cakap camner.  Anak burung Cockatiel aku yang bernama Tuning tu mati semalam.   Itu pun hubby aku find out dia mati lepas hubby dan anak-anak balik makan tengahari kat luar.  Tak tau punca tetiba mati.  Padahal.... sebelum ni ok jer.  Tak murung ke apa.... anak aku bagi makan baik jer....  tapi 2 hari sebelum dia mati tu... anak aku cakap dia muntah lepas makan Kaytee tapi selepas tu ok jer kami tengok.  Huhuhu... Tak fahamlah kenapa dia jadi begitu.
Tuning dalam kenangan....
Mayat Tuning.... Huhuhu
Paling sedih bila anak bujang aku menangis beria-ia bila Tuning mati.  Kimie memang rapat ngan Tuning sebab Tuning memang lebih jinak dari si Puteh.  Aku pula yang melalak tengok Kimie nangis.  Dia nak minta ganti Tuning lain tapi aku cakap nanti dulu.  Almaklumleee... ekonomoney!!!  Apa-apa pun... aku minta Kimie jaga dulu si Puteh tu.  Sian dia aku tengok.  
Kimi nangis...
Cium untuk kali terakhir sebelum hubby aku tanam....
Apa-apa pun aku redha Tuning pergi walaupun kami dapat berkasih sayang sekejap jer dengan dia.... huhuhuh.... terngiang-ngiang kat telinga aku time Tuning bising minta ambil dia dari sangkar untuk bawa jalan-jalan dan time suapkan dia makan.  Sedih wooo.....  Huhuhuh... Love u Tuning!!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...