Sabtu, 2 Oktober 2010

Lawatan ke Kilang Gardenia, Anjuran PUSPANITA Ibu Pejabat NRE

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 7:28 PTG
Reactions: 
30 September 2010 - Shah Alam, Selangor

Story for today adalah arrangement aku sendiri untuk pergi lawatan ke kilang membuat roti ni Gardenia... seramai lebih kurang 40 org ahli puspanita yg join lawatan tu.... mmg best laa... dpt tgk cara buat roti live lgk.... masa kami mula2 masuk jer dlm ruang dalam kilang tu, terus terbau aroma roti... pergghhh!!! terus aku rasa lapar apatah lgk aku mmg tak sempat nak breakfast that morning... heheheh.. walaupun masa lawatan tu singkat... tp rasa berbaloi sgt dpt melawat kilang roti yg amat disukai ramai.... balik tu... kami diberi goodies sorang 1 bag... alhamdulillah... thanks cik aini kerana melayan kami pada pagi tu....

masa mula2 sampai...

signboard mengalu-alukan kedatangan ahli puspanita

mcm biase lee... kaki possing

dpt coklat cake.... untuk minum pagi

bergambar dgn model gardenia

di hadapan kilang

bersama ajk puspanita dan cik aini (yg kanan sekali)

group photo kami...

2 comments:

imanamani on 26 November 2010 2:47 PTG berkata...

sedut la bau roti tengah di bakar tu bebanyak...sama naik la ko nanti mcm roti tu..

EMMYMAZLI on 26 November 2010 3:43 PTG berkata...

mmg dah naik pun ila... hahahaha

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...