Jumaat, 24 September 2010

Open House Emmy & Mazli 2010

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 8:19 PTG
Reactions: 
24 September 2010- Desa Saujana, Sg. Merab Dalam

Salam sume... saja nak story2 pasal open house aku berlangsung pada hari jumaat lepas... ramai jugalah kawan2 pejabat dtg.. alhamdulillah.... tahun ni adalah tahun paling ramai org datang beraya umah aku... seronok!!! paling beruntung bila kawan aku dari sekolah tadika hingga ke form 3 kat segamat... aku jumpa balik on that day even n dia tgh sarat mengandung sbb nak jumpa punya pasal after lost contact n x jumpa dalam 16 tahun.... thanks zyla.... luv u!!! n tak lupa jugak kepada kawan2 lain yg datang... tak kira kawan2 pejabat... member dsk poly pd, member vocay pd, jiran-jiran n sedara-mara. thanks alot...

tahun ni menu open house aku nasi beringin, mee bandung n rendang daging... among my family sume tau la keenakan nasi beringin n mee bandung mama aku.... heheheh... mama tolong masak... aku tolong2 siap bahan... ngeee.... bukan tak reti masak tau tp kalu nak makan yg pure nasi beringin kenala rasa air tangan mama aku...heheheheh... confirm terangkat laa... tak ramai member yg tau nasi beringin tu apa... saper yg dtg confirm la dpt merasa nasi beringin tu apa... sedapkan???!!!!

kat sini nak share a few picture yg sempat aku amik n teringat... kalu yg takder dlm gambo ni... mintak maaf bebanyak la yer... tp thanks sebab datang even korang jauh... sayang korang!!!!!!!!

kawan-kawan pejabat - Shida, Ila, Nurul, Kwn Nurul n Yatt

antara member DSK Poly PD yang hadir Kak Ida, Liza and My buddy Shara... thanks laling

adik2 dari Jabatan Biokeselamatan... Poniah, Wan dan Liza

Jiran masa kat Segamat dulu pun dtg.. Ijam n Wife

radin... member vocay PD

cousin aku yg baru balik dari Dubai pun datang... Thanks abg mie dtg with mak ngah n pak ngah

miena kwn DSK n geng2 avon putrajaya - Fatin n Kak K

uncle bahiki aku (kanan sekali cousin mama aku) pun dtg... jgn tak tau... dia ni pelakon crook dulu2... skrg pun ada tp kurang la berlakonnya...

Rasylin.. cousin aku yg satu2nya sebaya ngan aku pun dtg

Nenek Ngkip n family

with aunty n cousin... bik lipah, angah, niza, pika n bik nyah

family seremban... abg arizal, keef, abg eddie n husband kak lang

cousin2 seremban amik kesempatan bergambar dgn abh n mama

berposing ngan cousin2 seremban yg dtg...
dari kir nurul, kak cut, aku, kak jai, kak ina n kak lang

inilah kawan aku dari Segamat yg dah 16 tahun tak jumpa... Siti Ruzyla Tumin


Panjang muncung nampak Abg Eddie... My hubby pun bukan main lgk sengihnye...


More pics at my FB:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...