Ahad, 17 Januari 2016

Dapat Juga Medal Hello Kitty Run Singapore 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 12:43 PTG
Reactions: 
Alhamdulillah... akhirnya dapat juga medal yang aku inginkan... 
Maybe orang lain rasa pelik dengan keinginan aku nih... tapi bagi peminat Hello Kitty macam aku nih akan terasa geram sangat sebab tak dapat join run ni bulan Disember 2015 lepas atas faktor masa dan keadaan ekonomi yang tak mengizinkan... Giler bapak mahal join run ni... SG70.00 kalau convert duit Malaysia lebih kurang RM210.  Tu belum kira aku nak buat passport lagi... nak travel ke JB and Singapore lagi.... mana nak cekau!! Sangat-sangat hakak tak mampu dik!!!  Walau minat... terpaksa lah ukur baju di badan sendiri.


Aku tak kisah kalau tak dapat barang-barang lain.. nak medal je... Ntah camner terfikir nak find kot-kot sape-sape nak jual medal ni... cari-cari ada manusia nak jual online kat Carousell dengan harga SG20.  Bila dah deal dia tak nak jual kat aku sebab leceh bagi dia nak pos.  Pemutusnya sebab nak sangat medal ni, terpaksalah aku deal dengan sepupu husband aku si Rizam untuk deal ngan awek yang menjual medal ni dan  bayar terus.  So settle... kebetulan Rizam balik Melaka baru ni... then dia pass medal kat adik dia dan aku pon bayar pada Rizam dengan duit Malaysia RM60.  Settle masalah dan dapat apa yang diidamkan. 

Anggaplah aku gi berlari juga sebab masa run ni kat Singapore pada 20 Disember 2015... aku join run di Cyberjaya pada 19 Disember 2015... hehehehe... kira fair la kan....

Ok guys... bye!!

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...