Isnin, 24 November 2014

Pink Love Charity Run 2014

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 5:24 PTG
Reactions: 
23 November 2014 - Taman Tasik Titiwangsa
Salam semua... today just nak story aktiviti keluarga dan kengkawan.  Kalini... aku dan hajar telah daftarkan anak kami dalam Pink Love Charity Run 2014 di Taman Tasik Titiwangsa... Punyalah happy nak masukkan anak dalam larian ni... bukan apa.. kalau tengok fb program ni... medal  yang perserta akan dapat sangatlah cute... hehehehhe
Sebenarnya... kalau ikut condition kesihatan kami sekeluarga untuk berlari tu amatlah letih.  Letih sebab baru balik dari kampung... letih layan anak buah baru... dan letih lepas membantu sedara melangsungkan kenduri kawin di kampung kami.  Bila terpaksa balik tergesa-gesa untuk turut serta dalam program ni yang penat nau rasanya.  Apa pun... Hanum, Kimie sukses melaksanakan 4km larian... dan aku pula sempat la lari 2km (bersamaan dengan 1 round tasik tu).... itu pun rasa tak cukup nafas der... banyak jalan dari larinya... hahaha... poyo kannn.... aku sebenarnya pon lari sekali bersama dengan hajar just untuk suka-suka tapi at last hajar lari dulu sebab tau aku lembab gila.  Bukan apa... bila badan dah membulat ni rasa berat nau kaki dan bontot.... nak lari pon ala larat tak larat... tapi ada hati nak join run juga.  boleh aku buat preparation for the next run kan... hehehhehe
Oklah... anyway... happy sangat sebab dapat berkumpul bersama keluarga di hujung minggu sambil beri semangat pada anak-anak untuk turut serta dalam aktiviti yang mendatangkan manfaat pada hujung minggu....

Adios....
Sebelum start run... tengok muka masing-masing sembap
Selfie emak-emak
Sebelum lari sempat bergambo lagi walau ada yang  muka terpaksa... hahahah
Sijil dan Medal Finisher... menarik kannn
Kimie dengan medal dan sijilnya... muka letih...
Hanum dengan medal dan sijilnya... 

Gambar-gambar kami sekeluarga dan keluarga hajar....

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...