Rabu, 24 November 2010

Salam Takziah buat Abg Mie & Kak Ayu

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:27 PTG
Reactions: 
Nak citer skit... pg tadi aku pergi ke Seremban, melawat wife cousin aku Kak Ayu n family... Kesian cousinku abg mie tak sempat melihat anaknya yang baru 5 hari dilahirkan dan walaupun telah pergi menghadap allah, beliau belum sempat balik dari mekah kerana terikat ngan kerja untuk jemaah haji di sana hingga 10 Disember 2010... semoga abg mie tabah... allah lebih sayangkan anak abg......

Paling sedih bila melihat wajah kak ayu.... dah la dalam pantang... operate lak tu... mmg tgh sakit... lg pulak all prepation for new baby dah buat.... hadooiii... kesian sgt...

Dalam sedih2 tu.... pak long ada la ckp something kat aku dlm bahasa jawa... maybe ada kaitan dgn family senawang... tunggu la nnt apa feedbacknya....

1 comments:

imanamani on 26 November 2010 2:42 PTG berkata...

AlFatihah...

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...