Jumaat, 19 November 2010

Got The Blink2 & Dinner Nasi Arab with Kids For Our 9th Anniversary

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:38 PTG
Reactions: 
18 November 2010 - Tomei, Alamanda Putrajaya & Restoran Saba, Cyberjaya

Alhamdulillah.... dah 9 tahun rupanya usia perkahwinan aku dan mazli... pelbagai onak duri kami dah lalui bersamanya... so far alhamdulillah sumer kami tangani dengan baik... gaduh tu biase la kan...
actually anniversary aku is on 17th November but tahun ni jatuh pada Raya Haji... huhuhu... cik abg nak beli blink2 kat kat ayer molek tu n b4 tu dah survey dah masa meniaga lemang tu n hold punya hold kedai tutup plak..... huhuhuh...
at the last malam tadi aku ngan abg mazli gi tomei.... alhamdulillah dptlah blink2 idaman kalbu... then after tu baru rasa lapar... wakakakka... dah dpt emas baru lapar la kan..... round punya round.... byk kedai tutup sbb org still cuti raya haji... so at last sampai ke cyberjaya... kami anak beranak makan la nasi arab sampai terkahap... mengah tau.... hahahah
Hehehe...anyway... happy sangat sbb dpt something special dr my hubby... luv u darling 

 bergaya dengan cincin pemberian my hubby... mak saya kata... mcm fasha sandutt.... hahahah

 gambar blink2 dekat...

 inside the box....

beli kat sini...

 dinner kat Cyberjaya

 Menu.... love chicken kabsah

 gaya manja hanum n ayah...

kimi cam biase... ngan mama la kan... muachhh!!


More Pics?? Visit my FB at:

3 comments:

imanamani on 26 November 2010 2:39 PTG berkata...

tahun lepas dapat rantai kan..tahun ni dapat cincin... tahun depan kau minta gelang tangan... tahun lagi satu sepasang subang ,.. yang seterus nya ko mintak lak gelang kaki... ko ulang macam tu.... hahahaha

imanamani on 26 November 2010 2:44 PTG berkata...

lagi sekali la wish..happy annivesary ye ..lallinng... semoga bahagia ke akhir hayat bersama suami tercinta dan anak anak tersayang...

EMMYMAZLI on 26 November 2010 3:39 PTG berkata...

rasanya nak wat cenggitu gek la ila... hahahahha.. pastu umur 40 aku kaya emas ekk!! hahahah

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...