Isnin, 5 April 2010

Wedding Kamsiah PPN (ex vocay)

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:05 PTG
Reactions: 
3 April 2010 - Rumah Kam at Sentul, KL

Selamat Pengantin Baru teman vocayku Kamsiah.... Welcome to the club... heheheh... cantik kam aritu..

whateverpun... happy sgt attended wedding kam ni sbb mmg dah agak dapat jumpa kawan2 lama yg kat vocay PD dulu... rasanya dah kat 14 tahun la tak jumpa since amik SPMV dulu... dah macam reunion lak aritu.... masing2 dengan gaya masing2... almaklumla... masing2 dah matang dan berkerjaya.... kalu tak publish kat FB ni awal2 pasal wedding kam ni, mmg tak jumpa la diorang ni... thanks to FB sbb menyatukan kami semula... huhuh... ayat sadis!!


me with pengantin

antara kawan2 vocay yg ada dan sempat bergambar bersama pengantin. dari kiri: rashidi, elfie carina, aku, siti dalilah, hazlinda, khady suhaila & yusmalisa. dpn dari kiri: suami pengantin, kamsiah, maslinatul nasrah, siti hajar

 
semeja.... my hubby, rashidi dan wak fadzil....

possing ngan jejaka idaman vocay dulu.... hahahahah

hazlinda, asliza, aku dan khady.... miss you all

aku dan siti dalilah... geng pengakap dulu ni....

my ex dorm mate.. hazlinda

ratu cantik vocay dulu ni semua tau!!!

possing bawah pokok sementara tunggu pengantin berarak

me with kamsiah b4 berarak


more pics at my FB:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...