Khamis, 15 April 2010

Mesy. Agung PUSPANITA NRE 2010 & Mesy. Agung Kelab Alam, NRE 2010

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 3:29 PTG
Reactions: 
Mesy. Agung PUSPANITA - 22 Mac 2010
Mesy. Agung Kelab Alam - 13 April 2010
Tempat:  Dewan Baiduri, NRE

Hmmm... just nak tempel aktiviti aku kat sini.... dah mmg tiap2 tahun aku akan terlibat dgn program kelab dan puspanita kat ofis ni.... so just enjoy the pic...


Mesyuarat Agung PUSPANITA NRE:

tengah beri penerangan kepada Ketua Setiausaha NRE, Dato' Zoal Azha b. Yusof dan Timbalan Ketua Setiausaha II, Dato' Azmi b. Che Mat mengenai Gerai Ibu Pejabat NRE

possing kat gerai...

sedang beri penerangan kepada setiap Pengerusi PUSPANITA Jabatan/Agensi NRE mengenai produk jualan di Gerai Ibu Pejabat NRE untuk pemarkahan bagi pertandingan gerai terbaik sempena mesyuarat agung


Mesyuarat Agung Kelab Alam NRE:

possing with rakan2 yg buat persembahan Tarian Cuti2 1 Malaysia

again... sedey tak dpt join skali sbb kene incharge time meeting tu... so bg sokongan moral jer la...

org kuat ni!!


More Pics at my FB:


0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...