Khamis, 15 April 2010

Farewell Dr. Villa & Birthday Party PTB

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 2:15 PTG
Reactions: 
12 April 2010 - Ruang Gunasama Pasukan Teras Biokeselamatan

PTB wat makan2 lagik!!! Hahahahah!! Actually party yang PTB anjurkan kalini adalah untuk meraikan Dr. Villa (our UNDP officer) yang telah ke MOSTI.. so kitorang pun rancang untuk buat sekali birthday party untuk those yg sambut bithday on Feb, Mac & April. Semua ada 8 orang... (termasuklah aku) hehehe... but so sad.. on that day boss plak takder... last minute dia kena ke kedah bcoz attended his grandma punya pengebumian.

But, apa yg interesting party kali ni... makanan & everything sume kitorang goreng n masak sendiri... (unless nasi lemak bcoz no time to cook... heheheh) best arr... jimat pun jimat... tak perlu nak order kat luar... makan pun kenyang... kiranya haritu makan sampai santak laa.... bukan stakat makan bertambah jer... nak tapau pun boleh... huhuhuh...

anyway... thanks to boss yg bg can untuk buat party ni... n hopefully everybody pun seronok... terutamanya Dr. Villa... All the best to you... dan tak lupa juga pada adik2ku di PTB kerana menolong menjayakan majlis ni... best sgt aritu...

possing manje b4 makan...

birthday cake kami...

potong cake beramai2.....

yeeyyy... dpt  hadiah... !!!

en nazir, officer tempat aku sdg beri taklimat....

pic sebelum menyerang makanan depan mata... hahahahah


More pics at my FB:

0 comments:

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...