Khamis, 8 Januari 2015

Merancang Cuti Tahunan Anda Pada Tahun 2015

Posted by Emmy Farhany Ahmad at 1:08 PTG
Reactions: 
Assalamua'laikum kengkawan semua....

Ni aku just nak sharing ngan korang pelan cuti rehat tahunan yang kita dapat bila berkerja.  Pelan cuti ini adalah untuk tahun 2015.  Aku rasa... setiap orang tak lari dari 20 hari cuti rehat tahunan yang korang terima setiap tahun.  Tapi kita selalu abaikan bagaimana kita nak merancang cuti kita supaya kita dapat manfaat cuti yang kita ada tu lebih dari yang sepatutnya bila kita dah combine bersama cuti umum dan cuti am yang sedia. 

So.... ini adalah planning cuti yang sesuai untuk korang jika korang rasa nak manfaatkan masa yang ada bersama insan tersayang.  Bolehlah plan balik kampung ke.... plan nak kawen ke.... plan ngemas-ngemas rumah ke... plan untuk Cuti-cuti Malaysia atau Cuti-cuti ke over the sea ke... itu pon kalau hadooo... kalau tak hadooo cam aku duk diam-diam jer.... heheheh....  

Oklah.... Nice sharing to you all!!!

1 comments:

Elaine Chew on 22 April 2015 6:48 PTG berkata...

Selamat bercuti !

Sila kunjungilah 5* villa (Villa 827) di A' Famosa Resort, Melaka untuk cuti cuti anda :)

www.villafamosaresort.com

Catat Ulasan

Komenlah entry saya!! Komen korang yang sememangnye paling best!!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...